RS 100 IO

De fluisterstille plug & play RS100 IO motor is de allernieuwste Somfymotor speciaal voor rolluiken. Deze motor bied je extra veiligheid dankzij obstakeldetectie én bescherming tegen vastvriezen. Het soft open en close mechanisme van de RS100 IO motor zorgt voor een langere en betere levensduur van jouw raamdecoratie. Je rolluik trotseert een optilkracht van 100 kg als je de rolluiken combineert met ‘starre verbindingen’. Ook is dit type motor met alle Somfy IO bedieningen en IO besturingen makkelijk te bedienen.

De motor is zeer eenvoudig in het gebruik met betrekking tot het installeren en hanteren van de bijbehorende afstandsbediening. De motor is binnen enkele minuten geprogrammeerd en afgesteld dankzij onze service van telefonische begeleiding tijdens eerste afstelling.

Tromm biedt je 7 jaar garantie op de Somfy RS100 IO motor. Daarbij bieden wij ook onze unieke garantie aan, waarbij je in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle Somfy RS100 IO motoren worden gratis en met een duidelijke handleiding bezorgd.

Een alternatief voor de Somfy RS100 IO is de Elero RolMotion. In onderstaande video worden de verschillen besproken. De Elero RolMotion vind je hier.

 

Bekijk onderstaande video's over de RS100 IO motoren:

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken