trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
5

IO motoren

Producten 1-24 van 38
Sorteer op

Op deze pagina bieden wij een groot assortiment aan van alle sturingen voor buismotoren voor rolluiken en raamdecoratie van Somfy op basis van IO. De voordelen van het IO systeem zijn dat het IO-homecontrol systeem een vernieuwde versie is van het RTS besturingssysteem.

Bij het IO systeem is een 2-weg communicatie mogelijk, wat niet mogelijk is bij een RTS systeem. Dit houdt in dat er een terugkoppeling is. Je stuurt een signaal van A naar B maar kan ook een signaal van B naar A ontvangen of opvragen. Denk hierbij aan een tijdklok, waardoor je niet handmatig de motoren hoeft te bedienen. Ook wanneer je niet thuis bent kunnen de gekoppelde motoren bediend worden op de door de gewenste tijd. Door gebruik te maken van de tijdscenarios’ kunt je dan de indruk wekken dat er iemand thuis is, waardoor je huis beter beveiligd is.

De IO technologie is makkelijk uit te breiden indien je meerdere motoren wilt aansluiten op je IO systeem. Er zijn bij Tromm meerdere en verschillende IO power plugs en Somfly ontvangers verkrijgbaar. Deze plugs en ontvangers kunt je met een kleine en simpele handeling koppelen aan bestaande apparatuur.

Dit IO systeem is perfect te verbinden met het TaHoma systeem, waarmee je al je elektrische voorzieningen in huis kunt bedienen op afstand via de Smartphone, tablet, PC of laptop. Meer informatie over het TaHoma systeem en alle opties vind je ook op deze website.

Alle IO systemen worden snel geleverd met een duidelijke handleiding. Onze specialisten staan altijd voor je klaar om samen met je de persoonlijke wensen op een rij te zetten om zo tot de juiste keuze te komen.