trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4.78

Elektrische raamdecoratie

Elektrische raamdecoratie online kopen

Bij Tromm ben je aan het juiste adres om al je elektrische raamdecoratie, zoals elektrische rolgordijnen, raamdecoraties kits, elektrische gordijnrails en motoren voor rolgordijnen online te kopen. In een notendop: alles wat je zoekt op het gebied van het automatiseren van raamdecoratie.

Voordelen van elektrische raamdecoratie

De voordelen van het motoriseren van je raamdecoratie zijn groot. De elektrische oplossing is een veilige keuze voor kinderen en huisdieren doordat je niet te maken hebt met koorden of draaistangen. Je raamdecoratie blijft langer mooi, doordat je deze niet handmatig hoeft te bedienen. Met één druk op de knop kun je de raamdecoratie afstellen, wat een ideale oplossing is voor moeilijk bereikbare plaatsing van rolgordijnen zoals bij hoge ramen, zware rolgordijnen of dakraam decoratie.  Via sensoren automatiseert je raamdecoratie zodat je huis, ook als niet thuis bent, ook bewoond lijkt.

Soorten elektrische raamdecoratie

Er zijn vele verschillende soorten besturingsopties waaruit je kunt kiezen: met een afstandsbediening, wandschakelaars, timers of sensoren.

Als je kiest voor de optie sensoren kun je de keuze maken om deze door middel van een app te besturen. Waar je ook bent, met een klik op de knop in de app op je smartphone, tablet, pc of laptop kun je de elektrische raamdecoratie bedienen. Wij bieden zowel RTS als IO sensoren aan.

De installatie en het gebruik van het systeem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Naar wens kun je elektrische apparatuur toevoegen of verwijderen van het systeem. De tijdscenario's zijn een makkelijke en fijne manier, om privacy te creëren, ook als je niet thuis bent.

Gaat je voorkeur uit naar een wandschakelaar? Dat is geen probleem bij Tromm. Met een van onze wandschakelaars kunt je de elektrische raamdecoratie moeiteloos bedienen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je de afstandsbediening kwijt raakt. Op deze pagina vind je een overzicht van ons aanbod van diverse opties voor de elektrisering van je raamdecoratie en wij staan voor je klaar om samen met jou de juiste keuze te maken.

... Read more
Producten 1-24 van 127
Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Bij Tromm bent u aan het juiste adres voor al uw elektrische raamdecoraties, zoals elektrische rolgordijnen, raamdecoraties kits, elektrische gordijnrails en motoren voor rolgordijnen. In een notendop: alles wat u zoekt alles op het gebied van het automatiseren van raamdecoratie

Uiteraard helpen wij u graag met het maken van een keuze uit ons uitgebreide assortiment.

De voordelen van het motoriseren van uw raamdecoratie zijn groot. De elektrische oplossing is een veilige keuze voor kinderen doordat u niet te maken heeft met koorden of draaistangen.  Uw raamdecoratie blijft langer mooi, doordat u deze niet handmatig hoeft te bedienen. Met één druk op de knop kunt u uw raamdecoratie afstellen, wat een ideale oplossing is voor moeilijk bereikbare plaatsing van uw rolgordijnen zoals bij hoge ramen, zware rolgordijnen of dakraam decoratie.  Via sensoren automatiseert u uw raamdecoratie zodat uw huis als u niet thuis bent ook bewoond lijkt.

Er zijn vele verschillende soorten van besturingsopties waaruit u kunt kiezen: met een afstandsbediening, wandschakelaars, timers of sensoren.

Als u kiest voor de optie sensoren kunt u een keuze maken om deze door middel van een app deze te besturen. Waar u ook bent met een klik op de knop in de app op uw smartphone, tablet, pc of laptop uw elektrische raamdecoratie bedienen. Wij bieden zowel RTS als IO sensoren aan.

De installatie en het gebruik van het systeem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Naar uw wens kunt u uw elektrische apparatuur toevoegen of verwijderen van het systeem. De tijd scenario's zijn een makkelijke en fijne manier, om privacy te creëren, ook als u niet thuis bent.

Gaat uw voorkeur uit naar een wandschakelaar? Dat is geen probleem bij Tromm. Met een van onze wandschakelaars kunt u uw elektrische raamdecoratie moeiteloos bedienen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat u de afstandsbediening kwijt raakt. Op deze pagina vindt u een overzicht van ons aanbod van diverse opties voor de elektrisering van uw raamdecoratie en wij staan voor u klaar om samen met u de juiste keuze te maken.