Nieuws

 1. Screens en rolluiken op zonne-energie: waarom moeilijk doen als het op zonne-energie kan!

  • Eenvoudig en snel te installeren
  • Niet nodig om stroom te voorzien
  • De zender is al geprogrammeerd
  • Windvaste uitvoering met rits

  Je kan ze zelf plaatsen, maar wij kunnen deze ook voor je plaatsen.
  Vraag een vrijblijvende offerte aan via Lousanne (lousanne@tromm.com)

  Lees meer »
 2. Even voorstellen: Rogier

  In deze rubriek stellen wij telkens een medewerker van Tromm aan je voor. Dit keer is Rogier aan de beurt. Rogier draagt zorg voor het magazijn. Hij verwerkt alle inkomende goederen en zorgt ervoor dat je bestelling wordt ingepakt en met de vervoerder wordt meegegeven.

  Lees meer »
 3. Nieuw: Nog gemakkelijker je rolluiken automatiseren met motoren op zonne-energie met de Somfy stick batterij

  Automatiseren van je rolluik met een solar kit is ideaal. Je hoeft geen kabels te trekken, niets aan te sluiten op stroom en geen muren te doorboren.

  En de zon laadt je batterij steeds op, dus er zijn verder geen kosten aan.

  Maar, waar laat je die batterij?

   

   

  Bij het automatiseren van rolluiken met een solar kit is dat echt wel de bottleneck.

  Want de gewone versie is gemaakt

  Lees meer »
 4. Even voorstellen: Susanne

  In deze rubriek stellen wij telkens een medewerker van Tromm aan je voor. Dit keer is Susanne aan de beurt. Susanne is verantwoordelijk voor onze financiële administratie en zorgt voor alle retourzendingen.

  Tip van Susanne:
  Wanneer je een product retour wilt sturen (verkeerd besteld, verkeerd ontvangen, defect) neem dan eerst even contact met ons op. Geef indien mogelijk alle bestelgegevens en je bankdetails door. Hierna kunnen wij een retourprocedure opstarten en je retour zo vlot mogelijk in orde maken.

  Lees meer »
 5. Draadloze screens op zonne-energie

  Draadloze screens op zonne-energie zijn voorzien van een zonnepaneel dat een ingebouwde batterij oplaadt. Deze batterij zorgt voor stroom voor de motor. Een groot voordeel van dit screen is dat je geen 220 V hoeft aan te sluiten. Dus je hoeft niet door muren te boren om kabels te trekken. Vastschroeven van de screen aan de muur of op het kozijn is voldoende.

  Download hier onze speciale brochure: Brochure Tromm Screens op zonne-energie

  Wil je een op maat gemaakte offerte? Neem dan contact met Lousanne op (lousanne@tromm.com) en geef daarbij zoveel mogelijk details door (afmetingen, kleuren etc).

  Lees meer »
 6. Chronis Smoove Pure vervangt de Chronis Smart Uno

  De Chronis Smart Uno is vervangen door de Chronis Smoove Pure. Met deze schakelaar kun je heel makkelijk overschakelen van een handmatige naar een automatische bediening. Deze tijdklok met wandbevestiging bied je veel mogelijkheden:

  • Weekprogrammatie van de schakelklok (2 schakelmomenten)
  • Aanwezigheidssimulatie
  • Zomer- en wintertijd
  • Automatisch overslaan van de volgende opdracht gedurende 6, 12 of 18 uur
  • Neer-commando bij berekende zonsondergang
  • Achtergrondverlichting

  Prijs is slechts € 94,95 incl. B

  Lees meer »
 7. Nieuw: Voorgeprogrammeerde motoren

  Bij Tromm hebben we een unieke en exclusieve service ontwikkeld! Vanaf nu kun je bij ons voorgeprogrammeerde motoren bestellen! Dit is mogelijk voor alle afstandbedienbare Somfy (RTS en IO motoren) en Elero motoren.
  Voor een bedrag van € 9,95 per motor wordt de motor helemaal voor je afgesteld (draairichting, koppeling aan afstandbediening, eindstand).
  Nadat je je online bestelling gedaan hebt nemen wij contact met je op om ons nog belangrijke gegevens door te geven om je motor juist af te stellen. (draairichting motor, opbouw of inbouw roluik etc).

  Daarna wordt de motor door ons afgesteld en naar je opgestuurd. Je bent er dus zeker van dat je een goed werkende motor ontvangt en thuis hoef je alleen de motor nog in te bouwen en de bovenste eindstand af t

  Lees meer »
 8. Even voorstellen: Yvonne

  In deze rubriek stellen wij telkens een medewerker van Tromm aan je voor. Dit keer is Yvonne aan de beurt!
  Yvonne is onze techneut. Zij kan je helpen wanneer je problemen hebt met het afstellen van je motoren of afstandsbedieningen.

  Tip van Yvonne:

  Wij willen onze klanten steeds meer helpen, vandaar dat wij sinds kort voorgeprogrammeerde motoren en afstandbedieningen aanbieden. Zo kan je heel gemakkelijk motoren inbouwen en binnen 20 seconden afstellen. Kosten hiervoor zijn slechts € 9,95 en vanaf 6 motoren doen wij dit gratis! Ook de Telis 6 kunnen wij tegenwoordig voor je gebruiksklaar afleveren zodat de tijd, datum en zonsondergangstijden zijn toegevoegd. Je hoeft de bediening dan a

  Lees meer »
 9. Inbouwen van inbouwontvanger voor verlichting

  Somfy heeft een draadloze ontvanger in het gamma die ons toelaat de verlichting met de afstandsbediening in/uit te schakelen.
  Deze werkt via het draadloze radiosignaal RTS.

  Dankzij de bescheiden afmetingen (B=45mm, H=41mm, D=19mm) is het mogelijk om de ontvanger in de behuizing van een bestaande schakelaar in te bouwen. Hierdoor blijft de lokale bediening steeds gegarandeerd.

  Dit is dus het grote voordeel van het systeem: Je behoudt gewoon je schakelaar, maar je kunt nu ook je verlichting op afstand besturen. En dat kan gewoon door elkaar heen. Dus de ene keer gebruik je gewoon de schakelaar, de andere keer de afstandsbediening.

  De bediening vanaf een tablet, PC of smartphone (Android/IOS) is eveneens mogelijk.
  Dat loopt dan wel via de

  Lees meer »
 10. Inbouwontvanger IO voor rolluiken (Izymo). Prijs slechts € 79,95

  Met deze inbouwontvanger kun je je rolluikmotoren met schakelaar ook bedienen met een IO afstandsbediening, maar ook via de app (bij aanschaf van de Tahoma). De voordelen van de IO ontvanger tov de RTS ontvangers:

  • Je kunt terugkoppeling krijgen, zodat je weet of het rolluik gewerkt heeft.
  • Werkt op een frequentie die minder storingsgevoelig is.

  Systeem is uitbreidbaar met een signaal versterker, zodat ook moeilijk te bereiken rolluiken op afstand bediend kunnen worden. De prijs is verlaagd naar € 79,95. Klik hier om te bestellen.

  Lees meer »
Pagina
You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken