Nieuws

 1. Chronis Smoove Pure vervangt de Chronis Smart Uno

  De Chronis Smart Uno is vervangen door de Chronis Smoove Pure. Met deze schakelaar kun je heel makkelijk overschakelen van een handmatige naar een automatische bediening. Deze tijdklok met wandbevestiging bied je veel mogelijkheden:

  • Weekprogrammatie van de schakelklok (2 schakelmomenten)
  • Aanwezigheidssimulatie
  • Zomer- en wintertijd
  • Automatisch overslaan van de volgende opdracht gedurende 6, 12 of 18 uur
  • Neer-commando bij berekende zonsondergang
  • Achtergrondverlichting

  Prijs is slechts € 94,95 incl. B

  Lees meer »
 2. Nieuw: Voorgeprogrammeerde motoren

  Bij Tromm hebben we een unieke en exclusieve service ontwikkeld! Vanaf nu kun je bij ons voorgeprogrammeerde motoren bestellen! Dit is mogelijk voor alle afstandbedienbare Somfy (RTS en IO motoren) en Elero motoren.
  Voor een bedrag van € 9,95 per motor wordt de motor helemaal voor je afgesteld (draairichting, koppeling aan afstandbediening, eindstand).
  Nadat je je online bestelling gedaan hebt nemen wij contact met je op om ons nog belangrijke gegevens door te geven om je motor juist af te stellen. (draairichting motor, opbouw of inbouw roluik etc).

  Daarna wordt de motor door ons afgesteld en naar je opgestuurd. Je bent er dus zeker van dat je een goed werkende motor ontvangt en thuis hoef je alleen de motor nog in te bouwen en de bovenste eindstand af t

  Lees meer »
 3. Even voorstellen: Yvonne

  In deze rubriek stellen wij telkens een medewerker van Tromm aan je voor. Dit keer is Yvonne aan de beurt!
  Yvonne is onze techneut. Zij kan je helpen wanneer je problemen hebt met het afstellen van je motoren of afstandsbedieningen.

  Tip van Yvonne:

  Wij willen onze klanten steeds meer helpen, vandaar dat wij sinds kort voorgeprogrammeerde motoren en afstandbedieningen aanbieden. Zo kan je heel gemakkelijk motoren inbouwen en binnen 20 seconden afstellen. Kosten hiervoor zijn slechts € 9,95 en vanaf 6 motoren doen wij dit gratis! Ook de Telis 6 kunnen wij tegenwoordig voor je gebruiksklaar afleveren zodat de tijd, datum en zonsondergangstijden zijn toegevoegd. Je hoeft de bediening dan a

  Lees meer »
 4. Inbouwen van inbouwontvanger voor verlichting

  Somfy heeft een draadloze ontvanger in het gamma die ons toelaat de verlichting met de afstandsbediening in/uit te schakelen.
  Deze werkt via het draadloze radiosignaal RTS.

  Dankzij de bescheiden afmetingen (B=45mm, H=41mm, D=19mm) is het mogelijk om de ontvanger in de behuizing van een bestaande schakelaar in te bouwen. Hierdoor blijft de lokale bediening steeds gegarandeerd.

  Dit is dus het grote voordeel van het systeem: Je behoudt gewoon je schakelaar, maar je kunt nu ook je verlichting op afstand besturen. En dat kan gewoon door elkaar heen. Dus de ene keer gebruik je gewoon de schakelaar, de andere keer de afstandsbediening.

  De bediening vanaf een tablet, PC of smartphone (Android/IOS) is eveneens mogelijk.
  Dat loopt dan wel via de

  Lees meer »
 5. Inbouwontvanger IO voor rolluiken (Izymo). Prijs slechts € 79,95

  Met deze inbouwontvanger kun je je rolluikmotoren met schakelaar ook bedienen met een IO afstandsbediening, maar ook via de app (bij aanschaf van de Tahoma). De voordelen van de IO ontvanger tov de RTS ontvangers:

  • Je kunt terugkoppeling krijgen, zodat je weet of het rolluik gewerkt heeft.
  • Werkt op een frequentie die minder storingsgevoelig is.

  Systeem is uitbreidbaar met een signaal versterker, zodat ook moeilijk te bereiken rolluiken op afstand bediend kunnen worden. De prijs is verlaagd naar € 79,95. Klik hier om te bestellen.

  Lees meer »
 6. Even voorstellen: Femke

  In deze rubriek stellen wij telkens een medewerker van Tromm aan je voor. Dit keer is Femke aan de beurt!
  Femke is sinds dit najaar werkzaam bij Tromm en is je eerste aanspreekpunt wanneer je ons belt. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het uitbrengen van op maat gemaakte offertes.

  Tip van Femke:
  Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe rolluikmotor en een prijsaanvraag wil kan je mij mailen. Probeer dan je aanvraag zo specifiek mogelijk te omschrijven.

  • Wat zijn de afmetingen van het rolluik?
  • Hoeveel rolluikmotoren heb je nodig?
  • Wil je een motor die je bedient met schakelaar, afstandbediening
  Lees meer »
 7. Nieuw: Somfy Situo 5 IO RTS Pure

  We zijn blij dat wij inmiddels in onze webshop jullie de Somfy Situo 5 IO RTS Pure kunnen aanbieden. Met deze unieke Somfy Situo IO RTS afstandbediening kun je zowel IO als RTS producten bedienen. De prijs is slechts € 94,95. Bekijk onderstaande video voor meer informatie en klik hier om rechtstreeks te bestellen.

  Lees meer »
 8. Actie: Gratis voorprogrammering bij aankoop van een Chronis IO koopje

  Wanneer je nu een Chronis IO koopje koopt programmeren wij deze gratis voor je voor. De Chronis IO zijn teruggekomen van een klant en zijn 100 % in orde, echter verpakking is lichtelijk beschadigd. Prijs is slechts € 94,95 in plaats van € 115,95. Klik hier om te bestellen.

  Lees meer »
 9. Even voorstellen: Lousanne

  In deze nieuwe rubriek willen wij telkens een medewerker van Tromm aan je voorstellen! We starten met Lousanne!
  Lousanne is bijna vanaf het begin werkzaam bij Tromm en is verantwoordelijk voor het uitbrengen van op maat gemaakte offertes. Ze een echte allrounder en kan je uitgebreid adviseren over alle producten die wij verkopen via onze websites.

  Tip van Lousanne:  Bereken eenvoudig zelf de trekkracht van je rolluikmotor!

  Welke trekkracht je nodig hebt voor een rolluikmotor hangt af van een aantal factoren:

  • afmetingen rolluik
  • materiaal rolluik (PVC, aluminium of hout)
  Lees meer »
 10. Nieuw: Elero 20Nm Solar

  Met de Elero 20 Nm Solar kun je nog grotere rolluiken en screens bedienen op zonne-energie. En dat is een welkome uitbreiding op het assortiment. Want voorheen kon je alleen kiezen uit de 6/18 en 10/12 van Somfy en de 10/17 van Elero.
  Daarnaast is het pakket ook nog eens prijstechnisch zeer interessant.
  KIik op deze link voor het complete assortiment motoren op zonne-energie. En bekijk onderstaande video voor verdere informatie over de Elero 20 Nm Solar.

   

  Lees meer »
Pagina