4.78

Screens

Onderdelen voor screens en rolluiken

In onze grote collectie onderdelen voor screens en rolluiken vind je motoren, veren, adaptersets, bandoprollers en meer. Met deze onderdelen stel je gemakkelijk de perfecte rolluiken of screens samen. Daarnaast vervang je razendsnel defecte onderdelen of zorgt je  voor een upgrade in de bediening. Rolluiken en screens automatiseren? Met domotica of huisautomatisering worden alledaagse bezigheden een beetje makkelijker. Vind de juiste onderdelen voor rolluiken of screens in onze webshop.

Onderdelen online kopen

Onderdelen voor rolluiken en screens koop je gemakkelijk, snel en veilig online in onze webshop. Bestel je op werkdagen voor 12:00 uur? Dan worden artikelen die op voorraad zijn de volgende dag al geleverd. Op deze manier kun je razendsnel reparaties, vervangingen of uitbreidingen uitvoeren of toepassen op rolluiken en screens. Het verkeerde onderdeel besteld? Retourneren is binnen 14 dagen na uw aankoop geheel gratis. Meld ons eerst welke artikelen je wilt retourneren, dan sturen we je een gratis retourlabel.

Onderdelen van A-merken

Met A-merken als Somfy, Elero en Nice bieden we onderdelen voor rolluiken en ritsscreens van de juiste kwaliteit. Deze merken met tientallen jaren ervaring in aansturingtechniek streven we continue naar ontwikkelingen ten behoeve van de kwaliteit, het comfort en de duurzaamheid van onderdelen.

Videotutorials op Youtube
Meer dan 3000 abonnees maken al gebruik van onze video tutorials over onderdelen voor rolluiken en screens. In deze video’s introduceren we nieuwe producten, laten we je zien hoe je onderdelen kunt vervangen en vergelijken we onderdelen om je te helpen met het maken van de juiste keuze. Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal en blijf automatisch op de hoogte van de laatste tutorials.

3 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
per pagina