Télécommandes

Bij Tromm kunnen wij u van allerlei soorten rolluikbedieningen voorzien: van schakelaars tot afstandsbediening en tijdsturing.

Op deze pagina vind u ons aanbod van verschillende bedieningssystemen waarmee u al uw elektrische apparatuur in huis kunt bedienen via een afstandsbediening of wandschakelaar. Denk hierbij aan uw rolluiken, vouwgordijnen, garagedeuren, verlichting en screens.  

Aan de hand van uw wensen kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken bij het kiezen van een besturingssysteem wat bij u past. Om deze keuze te kunnen maken is het belangrijk om te weten of u uw elektrische apparatuur zoals rolluiken en zonwering middels een schakelaar of draadloos wilt bedienen.

Na het maken van deze keuze hebben wij alle opties voor u om aan uw wens te voldoen met een wandschakelaar, een afstandsbediening of door middel van een sensor systeem waarbij u vanuit elk deel van uw huis door middel van met een klik op het bedieningspaneel uw rolluiken of al uw andere raamdecoratie kunt bedienen. Ook kunt u kiezen voor het gebruik van de klimaat en tijd sensoren die naar uw voorkeuren de zonneweringen en rolluiken aansturen.

Als u kiest voor een wandschakelaar heeft u geen zorgen over een afstandsbediening, die u kunt kwijtraken. De wandschakelaar is duurzaam en stabiel bevestigd aan uw muur in de ruimte waar u uw elektrische voorzieningen zich bevinden.

Met een van onze wandschakelaars kunt u uw elektrische apparatuur moeiteloos bedienen. Bij Rolluikstore bieden wij verschillende wandschakelaars aan. Zowel in voor bediening van 1 of meerdere apparaten tegelijk, of juist los van elkaar,  als stijlen, zodat u de schakelaar helemaal kunt afstemmen naar uw smaak en wensen.

Wij bieden u een divers aanbod van elektrische rolluikbedieningen mechanisme aan van verschillende leveranciers.

De merken die u bij ons kunt bestellen zijn: Somfy, Elero, Tromm en Rademacher.

Alle bedieningssystemen worden snel geleverd met een duidelijke handleiding.

Afficher en Grille Liste

29 articles

Page
par page
Par ordre décroissant
Afficher en Grille Liste

29 articles

Page
par page
Par ordre décroissant