LT 50 CSI

Impossible de trouver des produits correspondant à votre sélection.

De LT 50 CSI motor is een bedrade buismotor voor rolluiken, die je bij stroomuitval of noodgevallen ook handmatig kan bedienen door middel van een zwengel. De zwengel die bij dit type motor past is los bij Tromm te bestellen. De LT 50 CSI Somfy motor wordt compleet geleverd met een 3 meter lange witte kabel. Ook is de motor erg eenvoudig in het gebruik met betrekking tot het installeren en hanteren van de motor. De LT 50 CSI Somfy motor kan direct op de kapsteun worden gemonteerd.

Om de motor in jouw as te laten passen, heeft je ook nog een adapterset nodig. Deze kunt je los bestellen bij ons op de website bestellen. Meest gebruikelijke opties zijn: 8k50, 8k60 en 8k70 sets voor rolluikassen van respectievelijk 50mm, 60mm en 70mm in diameter. Voor zonweringen is de adapterset voor 78mm ronde assen een veel gekozen optie. Indien je de motor voor screens wilt gebruiken is de de adapterset voor 63 mm ronder assen vaak een goede match. Voor advies om de juiste adapterset te kiezen kunt je altijd met ons contact opnemen. De LT 50 motor is eenvoudig in te stellen naar jouw wens door middel van toegankelijke druktoetsen voor een snelle en precieze afstelling. Ook biedt dit type motor meer comfort door zijn lage geluidsniveau en de mogelijkheid tot een reeks van verschillende functies zoals tijdssturing.

Tromm biedt je 5 jaar garantie op de alle LT 50 CSI motoren. Daarbij bieden wij ook onze unieke garantie aan, waarbij je in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle LT 50 CSI motoren worden gratis en met een duidelijke handleiding bezorgd.