Era S (Neo S)

2 articles
Trier par

De Nice Era S (Neo S) motor is een korte, compacte, stille en erg sterke motor. Door de lengte van dit type Nice motor kan deze aan alle eisen voldoen voor installaties van kleinere afmetingen. De Era S (Neo S) motor is de ideale buismotor voor jouw rolluiken en rolgordijnen, voor zowel binnenshuis als buitenshuis gebruik. Deze Nice motor is bijzonder geschikt voor smalle toepassingen.

Dankzij de zeer stille motor is dit type motor erg geschikt in ruimtes waar je het geluidsniveau zo laag mogelijk wenst te hebben. Bijvoorbeeld in jouw babykamer, eigen slaapkamer of woonkamer. Doordat de Era S (Neo S) van een dubbele isolatie is voorzien en slechts 3 draden voor de stroomtoevoer nodig heeft, betekent dit dat deze Nice geen draad voor ‘aarding’ vereist.

De Nice Era S motor is zeer simpel in het gebruik met betrekking tot het installeren en hanteren van de bijbehorende afstandsbediening. De motor is binnen enkele minuten geprogrammeerd en afgesteld dankzij onze service van telefonische begeleiding tijdens eerste afstelling.

De Era S (Neo S) motor is door middel van verschillende bedieningen hanteerbaar. Zo kunt je kiezen voor een afstandsbediening of voor een stijlvolle wandschakelaar. Ook is deze motor met behulp van Nice sensoren te koppelen aan jouw andere rolluiken, rolgordijnen en jouw andere raamdecoratie. De hiervoor benodigde Nice sensoren vindt je hier op onze website.

Tromm biedt je 5 jaar garantie op de alle Nice Era S (Neo S) motoren. Daarbij bieden wij ook onze unieke garantie aan, waarbij je in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle Nice Era S (Neo S) motoren worden snel geleverd met een duidelijke handleiding.