trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
5

RTS

1 product
Sorteer op

Tromm bied je een groot assortiment aan van alle sturingen voor verlichting van Somfy op basis van RTS techniek (Radio Technology Somfy). De voordelen van het RTS systeem zijn vergelijkbaar met het IO systeem. Het systeem kan bestaan uit draadloze schakelaars en ontvangers voor zowel motoren als verlichting, die te combineren en te koppelen zijn van meerdere lichtpunten. Een verschil tussen deze twee systemen is dat het RTS draadloze besturingssysteem een bestaande techniek is, daar waar het IO systeem een vernieuwde versie hiervan is.

De bediening van de afstandsbedieningen voor RTS verlichting is erg eenvoudig en makkelijk. Je hebt een minimale bekabeling nodig voor het aanleggen van uw RTS verlichting systeem, waardoor het erg gebruiksvriendelijk is en je je niet hoeft te storen aan het wegwerken van bekabeling. Het RTS systeem bestaat uit een 1-weg communicatie, wat inhoudt dat de informatie die wordt gestuurd alleen van A naar B gaat en niet een terugkoppelingsfunctie in de bediening heeft. Het toevoegen van meerdere lichtpunten is geen probleem met het RTS systeem. Je kunt dit makkelijk doen door middel van extra RTS stopcontacten aan te schaffen. De lichtpunten zijn hierdoor ook op afstand bestuurbaar en eenvoudig te hanteren.

Let wel: helaas is het niet mogelijk om zonder Somfy producten uit te breiden. U zult hiervoor alleen Somfy RTS schakelaars kunnen gebruiken om meerdere lichtproducten toe te voegen aan je RTS systeem en besturing. Ook is deze vorm van besturen zeer goed te combineren en aan te sluiten op het TaHoma systeem, waarmee je al je elektrische apparatuur kunt bedienen.

Alle RTS systemen worden snel geleverd met een duidelijke handleiding. Op de deze pagina vindt u een overzicht van ons aanbod van het RTS systeem en de benodigde eigenschappen. Onze specialisten staan voor je klaar om samen met jou je persoonlijke comfort in kaart te brengen om zo tot de juiste aankoop te komen.