trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
5

TaHoma

Somfy TaHoma is een bedieningssysteem waarmee je al je elektrische apparatuur in huis kunt bedienen op afstand via je smartphone, tablet, PC of laptop. Denk hierbij aan je rolluiken, verlichting, verwarming en garagedeuren. De werking van van het TaHoma systeem is zeer veilig en eenvoudig. Je kan met de Somfy app een signaal sturen naar de bijhorende beveiligde server van TaHoma. Door het gebruik van sensoren kun je je woning automatisch laten reageren op je wensen, zoals tijds scenario's of weersomstandigheden.

... Lees meer
4 producten
Sorteer op

Wat je thuis nodig hebt is een internetverbinding zodat de server draadloos verbinding kan maken met uw router in huis en uw TaHoma box. Via deze manier worden je elektrische rolluiken en al je elektrische apparatuur automatisch bediend, waar je ook bent of wanneer je dat wilt.

De installatie en het gebruik van het TaHoma systeem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Naar jouw wens kun u uw elektrisch apparatuur toevoegen of verwijderen van het systeem. Met een simpele klik in de TaHoma app kun je je rolluiken los van elkaar met precisie positioneren. Of maak gebruik van de klimaatsensoren die naar uw voorkeuren de zonneweringen en rolluiken aansturen. Het gebruik van de TaHoma app is zo simpel dat je  met een klik op uw smartphone of tablet de verlichting, rolluiken of zonwering zo kunt instellen dat u altijd de indruk kunt wekken dat er iemand thuis is, waardoor uw huis meteen een stuk veiliger is.

Door gebruik te maken van TaHoma tijd scenario's, simuleer je dat je thuis bent, schrik je inbrekers af en hierdoor zet je je huis met een swipe in de app op slot.

De tijd scenario's zijn ook te combineren met je huis verlichting, buitenverlichting, rolluiken en zonwering. U kunt al je producten aan elkaar koppelen via de TaHoma app en sensoren. Via het TaHoma systeem hoef je geen zorgen meer te maken als je van huis bent.

Alle TaHoma producten worden snel geleverd met een duidelijke handleiding.