trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4.78

Tahoma

5 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
per pagina

Somfy TaHoma is een bedieningssysteem waarmee u al uw elektrische apparatuur in huis kunt bedienen op afstand via uw smartphone, tablet, PC of laptop. Denk hierbij aan uw rolluiken, verlichting, verwarming en garagedeuren. De werking van van het TaHoma systeem is zeer veilig en eenvoudig. U kunt met de Somfy app op uw smartphone of tablet een signaal sturen naar de bijhorende beveiligde server van TaHoma. Door het gebruik van sensoren kunt u uw woning automatisch laten reageren op uw wensen, zoals tijds scenario's of weersomstandigheden.

Wat u thuis nodig heeft is een internetverbinding zodat de server draadloos verbinding kan maken met uw router in huis en uw TaHoma box. Via deze manier worden uw elektrische rolluiken en al uw elektrische apparatuur automatisch bediend, waar u ook bent of wanneer u dat wilt.

De installatie en het gebruik van het TaHoma systeem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Naar uw wens kunt u uw elektrisch apparatuur toevoegen of verwijderen van het systeem. Met een simpele klik in de TaHoma app kunt u uw rolluiken los van elkaar met precisie positioneren. Of maak gebruik van de klimaatsensoren die naar uw voorkeuren de zonneweringen en rolluiken aansturen. Het gebruik van de TaHoma app is zo simpel dat u met een klik op uw smartphone of tablet de verlichting, rolluiken of zonwering zo kunt instellen dat u altijd de indruk kunt wekken dat er iemand thuis is, waardoor uw huis meteen een stuk veiliger is.

Door gebruik te maken van TaHoma tijd scenario's, simuleert u dat u thuis bent, schrikt u inbrekers af en hierdoor zet u uw huis met een swipe in de app op slot.

De tijd scenario's zijn ook te combineren met uw huis verlichting, buitenverlichting, rolluiken en zonwering. U kunt al uw producten aan elkaar koppelen via de TaHoma app en sensoren. Via het TaHoma systeem hoeft u zich geen zorgen meer te maken als u van huis bent.

De TaHoma producten worden snel geleverd met een duidelijke handleiding.  Op deze pagina vindt u een overzicht van ons aanbod van alle TaHoma producten.