trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
5

Elero VariEasy

4 producten
Sorteer op

De Elero VariEasy SH is een bedrade motor die bediend kan worden met een schakelaar of via een domotica systeem met externe stuurmodules (zoals Niko Homecontrol). Het kenmerkende van de motor is dat hij verkrijgbaar is voor een scherpe prijs en van hoge kwaliteit is. En die hoge kwaliteit blijkt ook wel uit de garantie. Die is 7 jaar. En dat is 2 jaar langer dan vergelijkbare, duurdere motoren zoals de Somfy Solus en de Nice Era M. Elero is een Duits topmerk dat ook nog echt in Duitsland produceert.

De motorkop van de VariEasy is een SH versie. Dat staat voor Star Head en betekent dat hij compatibel is met Somfy motorsteunen. Hierdoor kun je de VariEasy perfect als vervanger gebruiken voor een versleten Somfy motor.  Dit kost je dan geen extra werk, want de motor past perfect in de steun en hoef je die niet te vervangen om je rolluik toch te kunnen voorzien van een voordelige Elero motor.

Tromm biedt je 7 jaar garantie op de alle Elero VariEasy motoren. Daarbij bieden wij ook onze unieke garantie aan, waarbij je in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle Elero VariEasy motoren worden met een duidelijke handleiding bezorgd.