Elero VariEasy 30 NM

De Elero VariEasy is een bedrade motor die bediend kan worden met een schakelaar of via een domotica systeem met externe stuurmodules (zoals Niko Homecontrol).  

Het kenmerkende van de motor is dat ‘ie verkrijgbaar is voor een scherpe prijs en van hoge kwaliteit is. En die hoge kwaliteit blijkt ook wel uit de garantie. Die is 7 jaar. En dat is 2 jaar langer dan vergelijkbare, duurdere motoren zoals de Somfy Solus en de Nice Era M. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat de VariEasy een StarHead uitvoering is zodat hij perfect past op een Somfy motorsteun.


Elero is een Duits topmerk dat ook nog echt in Duitsland produceert.

109,95 €
 • Koop 2 voor 104,95 € en bespaar 5%
 • Koop 6 voor 99,95 € en bespaar 9%
 • Koop 11 voor 94,95 € en bespaar 14%
- +
 • Gratis levering voor bestellingen boven €75
 • Op werkdag voor 12.00 besteld, dan volgende werkdag geleverd voor voorraadartikelen
 • Gratis retourneren
Gegevens

 

De Elero VariEasy is een bedrade motor die bediend kan worden met een schakelaar of via een domotica systeem met externe stuurmodules (zoals Niko Homecontrol). Het kenmerkende van de motor is dat ‘ie verkrijgbaar is voor een scherpe prijs en van hoge kwaliteit is. En die hoge kwaliteit blijkt ook wel uit de garantie. Die is 7 jaar. En dat is 2 jaar langer dan vergelijkbare, duurdere motoren zoals de Somfy Solus en de Nice Era M.
Elero is een Duits topmerk dat ook nog echt in Duitsland produceert.

De VariEasy is beschikbaar in 10, 20 en 30 Nm trekkracht en daarmee perfect geschikt voor zelfs grote rolluiken.  Alleen zeer grote rolluiken kan deze motor niet aan.
Je kunt ‘m natuurlijk altijd mixen met andere motoren. Dus heb je 7 rolluiken, waarvan er 2 een motor nodig hebben van meer dan 30 Nm, dan kun je 5 VariEasy’s nemen en 2 andere.  De motoren kosten resp. € 89,95, € 99,95 en € 109,95 en je krijgt nog extra korting als je meerdere motoren bestelt.

Motor wordt geleverd:

 • inclusief adapterset 8k60 (heb je een andere nodig, 8k50 of 8k70, geeft dit dan aan dan krijg je deze gratis als alternatief).
 • De Elero VariEasy is een perfecte vervanger voor de Somy Solus. Deze motor heeft namelijk ook een stervormige kop, waardoor ‘ie gewoon in de motorsteunen van Somfy past.  Zo kun je je defecte Solus vervangen door een motor die minder kost en waarop je een langere garantie hebt. Bekijk onderstaande video voor meer informatie.

Let op! Wanneer je een nieuwe motor plaatst heb je nog wel een motorsteun nodig. Hiervoor kan je de Somfy serie motorsteun gebruiken.

 • kabellengte 3 meter (zwart, afneembaar).
 • trekkracht 10 NM / 14 omwentelingen per minuut.
 • 7 jaar garantie!

 

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Elero VariEasy 30 NM
Uw waardering
Gerelateerde artikelen
You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken