trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
5

Somfy Oximo RTS

11 producten
Sorteer op

Oximo RTS motor is een buismotor voor rolluiken met een geïntegreerde ontvanger voor een afstandsbediening en heeft daarnaast een aantal speciale functies, zoals obstakeldetectie én bescherming tegen vastvriezen. Door de obstakeldetectie in het sensorsysteem, stopt de motor automatisch zodra de sensoren een object of persoon signaleert. Dit maakt het systeem extra veilig voor zowel je gezinsleden als alle bezittingen. Let op: hiervoor dien je wel gebruik te maken van de starre verbindingen 9/14 lamellen. Het RTS systeem bestaat uit een 1-weg communicatie, wat inhoudt dat de informatie die wordt gestuurd alleen van A naar B gaat en er geen terugkoppeling mogelijk is. Wanneer je gebruik maakt van tijd scenario's (waarmee je precies kunt instellen wanneer en hoe laat de rolluiken omhoog of omlaag gaan) kunt je de indruk wekken dat er iemand thuis is, waardoor jouw huis beter beveiligd is. Door de automatische onderhoudscyclus zal de motor het rolluik altijd perfect openen en sluiten. Hierdoor hoeft je nooit de rolluikbak te openen om de afstelling aan te passen.

Tromm biedt je 5 jaar garantie op de alle Oximo RTS motoren. Daarbij bieden wij ook onze unieke garantie aan, waarbij je in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle Oximo RTS motoren worden gratis en met een duidelijke handleiding bezorgd.

Let wel op: Is de as kleiner dan 50mm in diameter, dan is de Somfy Oximo RTS niet de juiste keuze voor jouw rolluiken of raamdecoratie.

 

In onderstaande video zie je hoe eenvoudig je een RTS motor kan programeren.