trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
5

Oximo IO

10 producten
Sorteer op

De Somfy Oximo 50 IO is een van de nieuwste motoren van Somfy voor rolluiken. Hij is geschikt voor de nieuwste besturingen en is gemakkelijk af te stellen. De motor kan optimaal gebruikt worden met het Tahoma systeem, dankzij de feedback die de motor geeft bij het uitvoeren van een commando. De motor heeft een intelligente obstakeldetectie in zowel de op- als de neerrichting. (Werkt alleen bij rolluiken met starre verbindingen (dit hebben zowel de XS als de XL versie). De motor stop automatisch bij obstakel of vastvriezen en de IO afstandsbediening geeft dan aan dat er een blokkade is. De motor heeft een automatische onderhoudscyclus (maandelijks bij automatische instelling eindpunten) waardoor het rolluik altijd perfect opent en sluit. En is snel te monteren door een clipsysteem.

Het voordeel van Oximo IO is dat er een terugkoppeling van de uitgevoerde opdrachten is. Het is dus meteen duidelijk of een opdracht is uitgevoerd én of er iets mis is gegaan. In combinatie met starre verbindingen is de motor volledig automatisch af te stellen. De motor laat bij het programmeren zien wanneer een opdracht gegeven is en in welke status hij is door te bewegen. Daarnaast is weinig bekabeling nodig door de draadloze besturing en is het systeem flexibel en multifunctioneel: bedieningspunten zijn gemakkelijk te verplaatsen en extra bedieningen zijn eenvoudig toe te voegen aan de motor.

Tromm biedt je 5 jaar garantie op de alle Oximo IO motoren. Daarbij bieden wij ook onze unieke garantie aan, waarbij je in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle Oximo IO motoren worden gratis en met een duidelijke handleiding bezorgd.