trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
5

LT 50

14 producten
Sorteer op

De LT 50 motor is een van de beste bedrade Somfy motoren die op de markt te vinden is. Voordelen van dit type motor zijn dat de LT 50 motor zeer eenvoudige bekabeling heeft. Dit is axiaal en radiaal. Indien je een domotica systeem gebruikt om jouw rolluikmotoren aan te sturen wordt dit type motor ook aanbevolen. De motor wordt compleet geleverd met een 3 meter lange witte kabel.

Om de motor in jouw as te laten passen, heb je ook nog een adapterset nodig. Deze kunt je los bestellen bij ons op de website bestellen. Meest gebruikelijke opties zijn: 8k50, 8k60 en 8k70 sets voor rolluikassen van respectievelijk 50mm, 60mm en 70mm in diameter. Voor zonweringen is de adapterset voor 78mm ronde assen een veel gekozen optie. Indien je de motor voor screens wilt gebruiken is de de adapterset voor 63 mm ronder assen vaak een goede match. Voor advies om de juiste adapterset te kiezen kunt je altijd met ons contact opnemen. De LT 50 motor is eenvoudig in te stellen naar jouw wens door middel van toegankelijke druktoetsen voor een snelle en precieze afstelling. Ook biedt dit type motor meer comfort door zijn lage geluidsniveau en de mogelijkheid tot een reeks van verschillende functies zoals tijdssturing.

Tromm biedt je 5 jaar garantie op de alle LT 50 Somfy motoren. Daarbij bieden wij ook onze unieke garantie aan, waarbij je in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle LT 50 motoren worden gratis met een duidelijke handleiding bezorgd.