trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4

LS 40

5 producten
Sorteer op

De LS 40 Somfy motor is een zeer geschikte motor voor screens en rolluiken. Deze motor wordt standaard bediend met een schakelaar, maar kan ook indien gewenst, worden uitgebreid met een RTS 2 externe ontvanger. Hierdoor wordt de motor draadloos bedienbaar en kunt je ook gebruik maken van 2 tussenliggende posities via de “My” functie optie.

Het RTS systeem bestaat uit een 1-weg communicatie, wat inhoudt dat de informatie die wordt gestuurd alleen van A naar B gaat en niet een terugkoppelingsfunctie in de bediening heeft. De motor is zeer simpel in het gebruik met betrekking tot het installeren en hanteren van de bijbehorende afstandsbediening en is binnen enkele minuten geprogrammeerd en afgesteld dankzij onze service van telefonische begeleiding tijdens eerste afstelling.

Tromm biedt je 5 jaar garantie op de alle LS 40 motoren. Daarbij bieden wij ook onze unieke garantie aan, waarbij je in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle LS 40 motoren worden gratis en met een duidelijke handleiding bezorgd.