trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
5

Elero RolMotion M20 868 SH

(0 reviews)

De RolMotion van Elero is een superstille motor die voorzien is van een mesh netwerk functie, terugkoppeling geeft en is bedienbaar met een afstandsbediening.

Je kan kiezen uit een standaardmotor of een voorgeprogrammeerde motor. Het grote voordeel van een voorgeprogrammeerde motor is dat je zeker weet dat de motor werkt en alleen de eindpunten nog maar hoeft af te stellen. Klik hier voor meer informatie over voorgeprogrammeerde motoren.
De kosten voor het voorprogrammeren zijn € 9,95. Vanaf 6 motoren is dit gratis, mail ons dan voor een op maat gemaakte offerte.

Klik hieronder wanneer je gebruik wilt maken van een voorgeprogrammeerde motor.

 

Aanpasbare opties:

minus plus
  • Koop 2 voor € 200,95 en bespaar 2%
  • Koop 6 voor € 195,95 en bespaar 5%
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
Ma-vr van 9.00 tot 16.00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De RolMotion van Elero is een superstille motor die voorzien is van een mesh netwerk functie, terugkoppeling geeft en is bedienbaar met een afstandsbediening. Daarnaast heeft de motor een zeer aantrekkelijke prijs en een garantie van maar liefst van 7 jaar.

Een Mesh netwerk functie houdt in dat de motoren het signaal van de afstandsbediening aan elkaar kunnen doorsturen. Een rolluik die anders buiten het bereik van de afstandsbediening zou zitten, kan dankzij deze functie wél bereikt worden.Zo kun je op elke plaats in je huis op de “op” of “neer” knop van je afstandsbediening drukken en zullen alle motoren netjes luisteren.
 

Trekkracht: De motor is verkrijgbaar in een 10 Nm en een 20 Nm trekkracht. Bijzonder hierbij is dat de motor zelf meet hoeveel kracht 'ie nodig heeft. Dus bij deze motor is het geen probleem als je 'm iets te sterk neemt. Hij zal zelf meten hoeveel kracht 'ie nodig heeft en zo krijg je geen problemen met de obstakeldetectie en de bescherming tegen het vastvriezen. Daarnaast heeft hij een zachte rem waardoor het rolluik extra beschermd wordt.

Super stil:  De motor is heel stil, en kan je hem vergelijken met de RS100 IO van Somfy.

Adapterset: De RolMotion is geschikt voor assen vanaf 50 mm in diameter, maar met de juiste adapaterset kunt je hem natuurlijk ook in 8k60 en 8k70 assen gebruiken. Omdat de 8k60 assen het meeste voorkomen, leveren we standaard een adapterset 8k60 mee.
Wanneer je een andere adapterset wil kan je k
ostenloos switchen naar een andere, maar dan moet je het bij bestelling even laten weten. Dan zorgen we dat meteen het juiste wordt geleverd bij je bestelling.

Motorsteun: De motorkop van de RolMotion is een SH versie. Dat staat voor Star Head en betekent dat hij compatibel is met Somfy motorsteunen. Hierdoor kun je de RolMotion perfect als vervanger gebruiken voor een versleten Somfy motor.  Dit kost je dan geen extra werk, want de motor past perfect in de steun en hoef je die niet te vervangen om je rolluik toch te kunnen voorzien van een stille motor. Let op! Wanneer je een nieuwe motor plaatst heb je nog wel een motorsteun nodig. Hiervoor kan je dus Somfy serie motorsteun gebruiken.

Draaisnelheid is 14 omwentelingen per minuut.

In onderstaande video wordt de Elero RolMotion in detail bekeken.

Twijfel je tussen de Somfy RS100 IO en de Elero RolMotion? Bekijk onderstaande video. De Somfy RS100 IO kan je hier bekijken.

Het is nu ook mogelijk om een voorgeprogrammeerde Rolmotion bij ons te kopen. Je hoeft dan alleen nog maar het begin- en eindpunt af te stellen. Bekijk onderstaande video. Wil je van deze unieke service gebruik maken stuur ons dan een rechtstreekse email: info@tromm.com

Plus- en minpunten
  • plus-circle super stille motor
  • plus-circle voordeligste keuze
  • plus-circle compatibel met Somfy motorsteun
  • minus-circle verkrijgbaar tot een trekkracht van maximaal 20 Nm
Meer informatie
Aantal omwenteling per minuut 14
Artikelnummer
TROMM-964
Lengte motorkabel 5
Nm 20
Reviews
Product Attachment
Icon label Soort Grootte Downloads
pdf Handleiding Elero RolMotion 868 pdf 2 MB Downloads
Kom je er niet uit?
Ma-vr van 9.00 tot 16.00
Neem contact met ons op