Ilmo 50 WT

6 Artikel
Sortieren nach

De Ilmo 50 WT motor is een motor zonder afstelling. Dit betekent dat de motor gebruikt kan worden met behulp van een simpele aansluiting. Dit type Somfy motor is zo slim ontworpen dat de motor zijn eindpunten automatisch memoriseert . De motor biedt extra veiligheid dankzij obstakeldetectie én bescherming tegen vastvriezen. Hierdoor stopt de motor automatisch zodra de sensoren een object of persoon signaleert. Dit maakt het systeem extra veilig voor zowel jouw gezinsleden als jouw bezittingen.

De motor kan zowel links als rechts worden gemonteerd en is zeer simpel in het gebruik met betrekking tot het installeren en hanteren van de motor. Hij is binnen enkele minuten geprogrammeerd en afgesteld dankzij onze service van telefonische begeleiding tijdens eerste afstelling. De motor wordt bediend vanuit een bedieningspunt met een vaste of met een automatische nulpuntpositie.

Tromm biedt je 5 jaar garantie op de alle Ilmo 50 WT motoren. Daarbij bieden wij ook onze unieke garantie aan, waarbij je in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle Ilmo 50 WT motoren worden gratis en met een duidelijke handleiding bezorgd.