trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
5

IO

5 producten
Sorteer op

Op deze pagina bieden wij je het assortiment aan van alle sturingen voor verlichting van Somfy op basis van IO. Het IO systeem is de verbeterde versie van het RTS.

Bij het IO systeem is wel een 2-weg communicatie mogelijk, wat inhoudt dat er een terugkoppeling besturing bij komt kijken. Je stuurt een signaal van A naar B en de mogelijkheid is daarom een signaal van B naar A te ontvangen of op te vragen. Een praktisch voorbeeld hiervan is, dat je dankzij de terugkoppeling kunt zien of je verlichting aan- of uitgeschakeld is, zonder dat u in de buurt van de lichtbron hoeft te zijn. Je kan hierbij denken aan een tijdklok, waardoor u niet handmatig je verlichting aan of uit hoeft te zetten, maar zelfs als u niet thuis bent, de verlichting aangaat op de door uw gewenste tijd. Er zijn meerdere voordelen van de IO motoren in combinatie met het TaHoma domotica systeem. Je kunt bijvoorbeeld op elk moment de live status van de motor zien. Denk hierbij aan in de benedenstand, in de bovenstand of in een tussenpositie. Deze tussenpositie wordt dan ook exact grafisch weergeven. Ook bij een uitgevoerd commando, wordt er feedback gegeven over het uitvoeren van de door u gegeven opdracht. Je kan via je telefoon, smartphone of PC een rolluik zeer precies naar een tussenpositie sturen, eenvoudigweg door het onderste lamel naar de juiste positie te slepen.

Door gebruik te maken van de tijd scenario's kun je altijd de indruk wekken dat er iemand thuis is, waardoor je huis meteen een stuk beter beveiligd is. De IO technologie is makkelijk uit te breiden indien je meerdere lichtpunten wilt aansluiten op je IO systeem.

Alle IO systemen worden snel geleverd met een duidelijke handleiding. Op de deze pagina vindt u een overzicht van ons aanbod van het IO systeem en de benodigde eigenschappen. Onze specialisten staan voor je klaar om samen met jou je persoonlijke wensen op een rij te zetten om zo tot de juiste keuze te komen