trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
5

Sonesse 40 RTS

3 producten
Sorteer op

De Sonesse 40 RTS is een extra stille motor specifiek voor rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën en binnenscreens. Dankzij de bijzonder stille motor heeft je geen geluidsoverlast tijdens het gebruik van deze motor. Daarbij is de Sonesse 40 RTS zo ontworpen, dat deze een zeer discrete toevoeging is aan jouw woning.

De Sonesse 40 RTS werkt op basis van 230 Volt en is alleen geschikt voor jouw raamdecoratie in huis. Dit type Somfy RTS motor is zeer simpel in het gebruik met betrekking tot het installeren en hanteren van de bijbehorende afstandsbediening. De motor is binnen enkele minuten geprogrammeerd en afgesteld dankzij onze service van telefonische begeleiding tijdens eerste afstelling.

De motor is compatibel met alle RTS-sensoren en te bedienen met Somfy RTS afstandsbedieningen. Met de “my“ functie stuurt je één klik jouw raamdecoratie naar jouw favoriete positie. De motor heeft een stabiele snelheid waardoor je een perfecte uitlijning krijgt van verschillende rolgordijnen of vouwgordijnen naast elkaar. Daarnaast heeft de motor een soft stop en soft start systeem waardoor de levensduur van de raamdecoratie en de motor veel langer meegaat.

Tromm biedt je 5 jaar garantie op de alle Sonesse 40 RTS motoren. Daarbij bieden wij ook onze unieke garantie aan, waarbij je in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle Sonesse 40 RTS motoren worden gratis en met een duidelijke handleiding bezorgd.