trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
5

Orea RTS

12 producten
Sorteer op

De Orea RTS motor is een motor die toegepast wordt bij cassettezonweringen. Met de afstandsbediening stuurt je het scherm naar elke gewenste positie. je kunt de Orea RTS motor koppelen aan andere elektrische producten in huis, waardoor je met één afstandsbediening alle apparatuur kunt aansturen.

De Orea biedt altijd de garantie op de perfecte sluiting van jouw zonnescherm of rolluik in de cassette. Deze motor is uitgerust met een instelbare elektrische stop optie voor een ‘Soft Close’ opdracht. Dit houdt in dat als de cassette is gesloten, de motor meteen stopt om zo het mechanisme te beschermen, hierdoor is ook de levensduur van jouw apparatuur langer en beter. Er kan een toepassing worden voorgeprogrammeerd waarin je een ‘my’ favoriete tussenpositie kunt instellen. De Orea RTS is zeer simpel in het gebruik met betrekking tot het installeren en hanteren van de bijbehorende afstandsbediening. De motor is binnen enkele minuten geprogrammeerd en afgesteld dankzij onze service van telefonische begeleiding tijdens eerste afstelling. Het RTS systeem kan bestaan uit draadloze schakelaars en ontvangers voor dit type motoren. Het RTS systeem bestaat uit een 1-weg communicatie, wat inhoudt dat de informatie die wordt gestuurd alleen van A naar B gaat en niet een terugkoppelingsfunctie in de bediening heeft.

Tromm biedt je 5 jaar garantie op de alle Orea RTS motoren. Daarbij bieden wij ook onze unieke garantie aan, waarbij je in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle Orea RTS motoren worden gratis en met een duidelijke handleiding bezorgd.