trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
5

Altus 60 RTS

5 producten
Sorteer op

Altus 60 RTS is een buismotor met geïntegreerd RTS systeem ontvanger (Radio Technology Somfy) en kan toegepast worden in vele soorten producten zoals bij zwaardere rolluiken, zonneschermen, screens en meerdere raamdecoraties.

De motor is voorzien van diverse omhoog, omlaag en stop functies. Ook kan er met dit type motor een toepassing worden voorgeprogrammeerd waarin je een vaste tussenpositie kunt instellen. Daarbij is de motor ook voorzien van een centralisatie functie. Via deze functie bedient je via de afstandsbediening meerdere motoren individueel of gelijktijdig. Voordeel van Altus 60 RTS is dat hij zeer eenvoudig in het gebruik is met betrekking tot het installeren en hanteren van de bijbehorende afstandsbediening. Ook biedt dit type motor extra veiligheid dankzij obstakeldetectie én bescherming tegen vastvriezen.

Het systeem is uit te breiden waardoor je naast jouw rolluiken en andere raamdecoraties ook zon- en/of windsensoren kunt koppelen aan jouw afstandsbediening. Hierdoor heeft je slechts een bediening nodig om al jouw apparatuur te bedienen.

Tromm biedt je 5 jaar garantie op de alle Altus 60 RTS motoren. Daarbij bieden wij ook onze unieke garantie aan, waarbij je in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle Altus 60 RTS motoren worden gratis en met een duidelijke handleiding bezorgd.