trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
5

Altus 40 RTS

3 producten
Sorteer op

Altus 40 RTS is een buismotor met geïntegreerd RTS systeem ontvanger (Radio Technology Somfy) Dit type motor is geschikt voor assen met een kleine diameter (voor rolluiken vanaf 8K40). Voordeel van de Altus 40 RTS motor is dat je te maken heeft met een flexibel systeem en dat je erg makkelijk bedieningspunten, tijdssturing en sensoren kunt toevoegen. De motor is binnen enkele minuten geprogrammeerd en afgesteld. Daarnaast biedt Altus 40 RTS extra veiligheid dankzij obstakeldetectie én bescherming tegen vastvriezen. Het RTS systeem kan bestaan uit draadloze schakelaars en ontvangers voor dit type motoren Het RTS systeem bestaat uit een 1-weg communicatie, wat inhoudt dat de informatie die wordt gestuurd alleen van A naar B gaat en niet een terugkoppelingsfunctie in de bediening heeft.

Door gebruik te maken van het Tahoma systeem kunt je door middel van sensoren meerdere apparaten eenvoudig aan een enkel bedieningssysteem koppelen. Kijk voor meerdere Tahoma producten en mogelijkheden op de Tahoma pagina van Rolluikstore.

Tromm biedt je 5 jaar garantie op de alle Altus 40 RTS motoren. Daarbij bieden wij ook onze unieke garantie aan, waarbij je in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle Altus 40 RTS motoren worden gratis en met een duidelijke handleiding bezorgd.