Sunea 50 en 60 IO

Deze alles-in-één Sunea 50 en 60 IO zonwering motor, met ver ontwikkelde functies is compatibel met alle soorten zonneschermen met of zonder cassette. Ook is de motor volledig compatibel met het TaHoma systeem. Via een afstandsbediening stuurt u het scherm naar elke gewenste positie.

Er zijn twee soorten Sunea IO motoren verkrijgbaar:

  • Sunea 50 IO; geschikt voor kleine en middelgrote zonweringen
  • Sunea 60 IO; geschikt voor grote zonweringen.

 U heeft met de Sunea IO motor altijd de garantie op de perfecte sluiting van uw zonnescherm of rolluik in de cassette. Op deze manier beschermt u uw rolluik of zonwering tegen schimmels en dergelijke. Deze motor is ook uitgerust met een instelbare elektrische stop optie voor een “Soft Close” opdracht. Dit houdt in dat als de cassette is gesloten, de motor meteen stopt om zo het mechanisme te beschermen, hierdoor is ook de levensduur van uw apparatuur langer en beter. In deze optie “Soft Close” heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen 3 niveaus van sluitkracht. Met dit type motor kan er een toepassing worden voorgeprogrammeerd waarin u een "my" favoriete tussenpositie kunt instellen.

Bij het IO systeem is een 2-weg communicatie mogelijk, wat inhoudt dat er een terugkoppeling besturing bij komt kijken. U stuurt een signaal van A naar B en de mogelijkheid is daarom een signaal van B naar A te ontvangen of op te vragen. Een praktisch voorbeeld hiervan is, dat u dankzij de terugkoppeling kunt zien of uw goed uitgevoerd is, zonder dat u in de buurt van uw rolluik of raamdecoratie hoeft te zijn.

Tromm biedt u 5 jaar garantie op de Sunea IO motor. Daarbij bieden wij ook onze unieke garantie aan, waarbij u in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle Sunea IO motoren worden gratis bezorgd zonder enige verzendkosten.

De Sunea IO motor wordt snel geleverd met een duidelijke handleiding.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren