trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
5

App bediening

3 producten
Sorteer op

Hier vind je ons hele assortiment van opties voor app bediening van al je elektrische rolluiken, garagedeuren, verlichting en raamdecoratie in huis.

Door middel van het gebruik van deze innoverende technische systemen kun je vanuit je luie stoel of zelfs het buitenland je huis bedienen.

Wilt je een bediening waarbij je de Smartphone of tablet kunt gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij van Tromm kunnen je helpen met de juiste aankoop, die bij je past en op je wensen aansluit.

De verschillende systemen van Somfy zijn zo ontwikkeld dat je met een swipe in de app je gehele huis kunt besturen. Wat je hiervoor nodig hebt is een internetverbinding, de juiste sensoren en de Somfy app op je Smartphone of tablet. Zelfs op je laptop of computer kunt je de app installeren om zo uw huis te navigeren.

Maak ook gebruik van de optie tijd scenario's waarmee je precies kunt instellen wanneer en hoe laat jouw verlichting of rolluiken doen wat je wilt. Hiermee wek je de indruk dat er iemand thuis is, ook als u van huis bent.

Dit maakt je huis extra inbraakbestendig en geeft je meteen privacy. Je kunt ook kiezen voor een lichtgevoelig systeem, waarmee je sensoren de lichtval scannen en hierdoor de van te voren ingestelde wensen hanteren. Een voorbeeld hiervan is dat de rolluiken omlaag gaan bij erg zonnig weer, zodat je huis heerlijk koel blijft als je thuiskomt.

Somfy biedt ook buitensensoren aan waardoor je ook de buitenverlichting en alle andere elektrische buiten apparatuur kan bedienen. Verschillende sensoren en besturingssystemen zijn hiervoor beschikbaar bij Tromm. Heb je moeite met een keuze te maken? Geen probleem voor een van onze gespecialiseerde medewerkers. Neem contact met ons op en wij helpen je graag met uw aankoop van een besturingssysteem wat bij je past.

Ons gehele aanbod van bedieningssystemen wordt snel geleverd met een duidelijke handleiding.