Sonesse 40 RTS

View as Grid List

3 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

3 Items

per page
Set Descending Direction

Somfy Sonesse 40 RTS Buismotor

 

De extra stille Sonesse 40 RTS is een op afstand bedienbare motor voor jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen en al uw elektrische raamdecoratie binnenshuis. Dankzij de bijzonder stille motor heeft u geen geluidsoverlast tijdens het gebruik van deze motor. Daarbij is de Sonesse 40 RTS zo ontworpen, dat deze een zeer discrete toevoeging is aan uw woning.

 

De Sonesse 40 RTS werkt op basis van 230 Volt en is alleen geschikt voor uw raamdecoratie in huis. Dit type Somfy RTS motor is zeer simpel in het gebruik met betrekking tot het installeren en hanteren van de bijbehorende afstandsbediening. De motor is binnen enkele minuten geprogrammeerd en afgesteld dankzij onze service van telefonische begeleiding tijdens eerste afstelling.

 

Door gebruik te maken van het Tahoma systeem kunt u door middel van sensoren meerdere apparaten eenvoudig aan een enkel bedieningssysteem koppelen. Kijk voor meerdere Tahoma producten en mogelijkheden op de Tahoma pagina van Rolluikstore. Met de Sonesse 40 RTS motor kan er een toepassing worden voorgeprogrammeerd waarin u een "my" favoriete tussenpositie kunt instellen. Het RTS systeem bestaat uit een 1-weg communicatie, wat inhoudt dat de informatie die wordt gestuurd alleen van A naar B gaat en niet een terugkoppelingsfunctie in de bediening heeft.

 

Rolluikstore biedt u 5 jaar garantie op de Sonesse 40 RTS motor. Daarbij bieden wij ook Rolluikstore's unieke garantie aan, waarbij u in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle Sonesse 40 RTS motoren worden gratis bezorgd zonder enige verzendkosten.

 

De Sonesse 40 RTS motor wordt snel geleverd met een duidelijke handleiding.