Oximo RTS

We can't find products matching the selection.
Somfy Logo Somfy Oximo RTS

Somfy Oximo RTS Buismotor

 

De Somfy Oximo RTS motor is een buismotor voor rolluiken met een geïntegreerde ontvanger voor een afstandsbediening en een aantal speciale functies. Ook biedt dit type motor extra veiligheid dankzij obstakeldetectie én bescherming tegen vastvriezen. Door de obstakeldetectie in het sensorsysteem, stopt de motor automatisch zodra de sensoren een object of persoon signaleert. Dit maakt het systeem extra veilig voor zowel uw gezinsleden als uw bezittingen. Het RTS systeem bestaat uit een 1-weg communicatie, wat inhoudt dat de informatie die wordt gestuurd alleen van A naar B gaat en niet een terugkoppeling functie in de bediening heeft. Maak ook gebruik van de optie tijd scenario's waarmee u precies kunt instellen wanneer en hoe laat uw rolluiken doen wat uw wilt. Hiermee wekt u de indruk dat er iemand thuis is, ook als u van huis bent. Dit maakt uw huis extra inbraakbestendig en geeft u meteen privacy. Door de automatische onderhoudscyclus zal de motor het rolluik altijd perfect openen en sluiten. Hierdoor hoef je nooit de rolluikbak te openen om de afstelling aan te passen

 

Rolluikstore biedt u 5 jaar garantie op de Somfy Oximo RTS motor. Daarbij bieden wij ook Rolluikstore's unieke garantie aan, waarbij u in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Ook is dit type motor zeer simpel in het gebruik met betrekking tot het installeren en hanteren van de bijbehorende afstandsbediening. De motor is binnen enkele minuten geprogrammeerd en afgesteld dankzij onze service van telefonische begeleiding tijdens eerste afstelling. 

 

Let wel op: Is uw as kleiner dan 50mm in diameter, dan is de Somfy Oximo RTS niet de juiste keuze voor uw rolluiken of raamdecoratie.

 

De Somfy Oximo RTS motor wordt snel geleverd met een duidelijke handleiding.