Altus 40 RTS

We can't find products matching the selection.

Somfy Altus 40 RTS Buismotor

 

De Altus 40 RTS met geïntegreerd RTS systeem ontvanger (Radio Technology Somfy) is een speciale buismotor die u kunt bedienen op afstand door middel van een afstandsbediening of via het Tahoma systeem.

 

Dit type motor is erg geschikt voor assen met een kleine diameter (voor rolluiken vanaf 8K40). Enkele voordelen van de Altus 40 RTS motor zijn, dat u te maken heeft met een flexibel systeem, dat erg makkelijk toe te voegen of te verwijderen is van bedieningspunten, tijdssturing en sensoren. Daarbij is de motor binnen enkele minuten geprogrammeerd en afgesteld dankzij onze service van telefonische begeleiding tijdens eerste afstelling. Ook biedt dit type motor extra veiligheid dankzij obstakeldetectie én bescherming tegen vastvriezen. Het RTS systeem kan bestaan uit draadloze schakelaars en ontvangers voor dit type motoren. Het RTS systeem bestaat uit een 1-weg communicatie, wat inhoudt dat de informatie die wordt gestuurd alleen van A naar B gaat en niet een terugkoppelingsfunctie in de bediening heeft.

 

Door gebruik te maken van het Tahoma systeem kunt u door middel van sensoren meerdere apparaten eenvoudig aan een enkel bedieningssysteem koppelen. Kijk voor meerdere Tahoma producten en mogelijkheden op de Tahoma pagina van Rolluikstore.

 

Rolluikstore biedt u 5 jaar garantie op de Altus 40 RTS motor. Daarbij bieden wij ook Rolluikstore's unieke garantie aan, waarbij u in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle Altus 40 RTS motoren worden gratis bezorgd zonder enige verzendkosten.

 

De Altus 40 RTS motor wordt snel geleverd met een duidelijke handleiding.