RS 100 IO

We can't find products matching the selection.

De fluisterstille plug & play RS100 IO motor is de allernieuwste ontwikkelde motor in de markt speciaal voor rolluiken. Deze motor biedt u extra veiligheid dankzij obstakeldetectie én bescherming tegen vastvriezen. Het zachte “open en sluiten” mechanisme van de RS100 IO motor zorgt voor een langere en betere levensduur van uw raamdecoratie. Uw rolluik trotseert een optilkracht van 100 kg als u uw rolluiken combineert met zogenoemde "starre verbindingen". Ook is dit type motor met alle Somfy IO bedieningen en IO besturingen simpel en veilig hanteerbaar.

 

Deze motor is zeer eenvoudig  in het gebruik met betrekking tot het installeren en hanteren van de bijbehorende afstandsbediening. De motor is binnen enkele minuten geprogrammeerd en afgesteld dankzij onze service van telefonische begeleiding tijdens eerste afstelling. Het RS100 IO systeem bestaat uit een 1-weg communicatie, wat inhoudt dat de informatie die wordt gestuurd alleen van A naar B gaat en niet een terugkoppelingsfunctie in de bediening heeft.

 

De frequenties van deze motor zijn:

Nominale spanning/frequentie: 320v/50Hz

Radio frequentie: 868-870 MHz

U zult zich verwonderen over deze fluisterstille motor van Somfy io.

 

Rolluikstore biedt u 5 jaar garantie op de Somfy RS100 IO motor. Daarbij bieden wij ook Rolluikstore's unieke garantie aan, waarbij u in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle Somfy RS100 IO motoren worden gratis bezorgd zonder enige verzendkosten.

 

De Somfy RS100 IO motor wordt snel geleverd met een duidelijke handleiding.