T5

We can't find products matching the selection.

Vind hier de Somfy Simu T5 Buismotor


De Somfy Simu T5 motor is voorzien van een geïntegreerde radio ontvanger en is nieuw in het assortiment van Somfy buismotoren. Wat een groot voordeel is, want op deze manier is dit type Somfy motor draadloos te bedienen.

De Simu T5 motor is erg aantrekkelijk geprijsd met kijk op de capaciteiten van de motor. De motor kan tot 50 Nm trekkrachtaan en dit is ruim voldoende trekkracht voor zeer zware rolluiken en raamdecoraties. De Somfy Simu T5 motor is zeer simpel in het gebruik met betrekking tot het installeren en hanteren van de motor. Dit type motor is binnen enkele minuten geprogrammeerd en afgesteld dankzij onze service van telefonische begeleiding tijdens eerste afstelling.

Wij van Rolluikstore snappen dat er veel aanbod is van verschillende soorten Simu motoren en dat daarom de keuze lastig kan zijn. Daarom staat een van onze deskundigen van de Rolluikstore klantenservice graag altijd voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn om de juiste keuze te maken.

Rolluikstore biedt u 5 jaar garantie op de Somfy Simu T5 motoren. Daarbij bieden wij ook Rolluikstore's unieke garantie aan, waarbij u in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout).

De Somfy Simu T5 motoren worden snel geleverd met een duidelijke handleiding.