Simu Buismotoren

We can't find products matching the selection.

Somfy Simu Buismotoren 


De Somfy Simu motor is een buismotor voor rolluiken met een geintegreerde thermisch beveiligingssysteem en een aantal speciale functies. Ook heeft dit type motor een geïntegreerde elektromagnetische rem. Elektronische remmen hebben hoofdzakelijk veiligheid als doel. Zodra de stroom wordt uitgeschakeld, duwen de veren de plaat aan waardoor de rem direct in werking wordt gezet.


Ook een veilige bijkomstigheid van dit type motor is dat een derde elektrische switch ervoor zorgt dat de 230V voeding wordt afgesloten zodra de motor voorbij de eindpunten komt. Deze elektrische veiligheidsswitch is geintegreerd in de motorkop van de Somfy Simu motor. De Somfy Simu motor gebruikt 30 cycli per 24uur en heeft een capaciteit van 15/17 omwentelingen van de eindafstelling. De motor wordt geleverd met een 12 aderige VVF vaste witte kabel van 1 meter lang. De maximale looptijd van deze motor is 20 minuten.


De Somfy Simu motor is zeer simpel in het gebruik met betrekking tot het installeren en hanteren van de bijbehorende afstandsbediening. De motor is binnen enkele minuten geprogrammeerd en afgesteld dankzij onze service van telefonische begeleiding tijdens eerste afstelling. Wij van Rolluikstore snappen dat er veel aanbod is van verschillende soorten Simu motoren en dat daarom de keuze lastig kan zijn. Daarom staat een van onze deskundigen van de Rolluikstore klantenservice graag altijd voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn om de juiste keuze te maken.


Rolluikstore biedt u 5 jaar garantie op de Somfy Simu motoren. Daarbij bieden wij ook Rolluikstore's unieke garantie aan, waarbij u in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Op deze pagina vindt u ons gehele aanbod van Somfy Simu motoren.


De Somfy Simu motoren worden snel geleverd met een duidelijke handleiding.