Neo S

View as Grid List

3 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

3 Items

per page
Set Descending Direction

Nice Neo S Buismotor

 

De Nice Neo S is een buismotor, die speciaal gemaakt is voor 40 mm rolluikassen voor rolluiken en verticale zonweringen. Het bijzondere aan deze Neo S motor is, dat dit een van de weinige motoren is die in zo een kleine as past. Er zijn vele voordelen van dit type motor. Zo is deze zeer eenvoudig in het gebruik met betrekking tot het installeren en hanteren van de bijbehorende afstandsbediening. De motor is binnen enkele minuten geprogrammeerd en afgesteld dankzij onze service van telefonische begeleiding tijdens eerste afstelling. Er zijn slechts 3 draden aan te sluiten, dit betekent dubbele isolatie, er is dus geen aardedraad nodig.

De Nice Neo S motor is zeer compact en geluidsarm. De motor wordt bediend door middel van een wandschakelaar of handafstandsbediening. Het is mogelijk om de motor uit te breiden met een RF (radiofrequent) ontvanger en dan is deze Neo S motor op afstand bedienen met een NiceWay afstandsbediening (deze kan zowel aan de muur geplaatst worden of u kunt kiezen voor een losse afstandsbediening). Indien u voor deze optie kiest, kunt u gebruikmaken van de multifunctionele tijdssturingen, die mogelijk zijn bij dit type motor.

 

Rolluikstore biedt u 5 jaar garantie op de Nice Neo S motor. Daarbij bieden wij ook Rolluikstore's unieke garantie aan, waarbij u in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout).

 

De Nice Neo S motor wordt snel geleverd met een duidelijke handleiding.