Era Mat MA (For-Max)

We can't find products matching the selection.

Vind hier de Era Mat MA (For-Max) motorDe Era Mat MA (For-Max) motor is een buismotor voor rolluiken en screens met een ingebouwde RF ontvanger voor een afstandsbediening en een aantal speciale functies. Ook biedt dit type motor extra veiligheid dankzij obstakeldetectie én bescherming tegen vastvriezen Door de obstakeldetectie in het sensorsysteem, stopt de motor automatisch zodra de sensoren een object of persoon signaleert. Dit maakt de For-Max motor extra veilig voor zowel uw gezinsleden als uw bezittingen.

Een groot voordeel van de Era Mat MA (For-Max) motor is dat u ook gebruik kunt maken van de tijdschakelaars, die los te verkrijgen zijn op onze Rolluikstore website. Door gebruik te maken van de optie tijdscenario’s, kunt u precies kunt instellen wanneer en hoe laat uw rolluiken open of dichtgaan. Hiermee wekt u de indruk dat er iemand thuis is, ook als u van huis bent. Dit maakt uw huis extra inbraakbestendig en geeft u meteen privacy.

Rolluikstore biedt u 5 jaar garantie op deEra Mat MA (For-Max) motor. Daarbij bieden wij ook Rolluikstore's unieke garantie aan, waarbij u in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Ook is dit type motor zeer simpel in het gebruik met betrekking tot het installeren en hanteren van de bijbehorende afstandsbediening. De motor is binnen enkele minuten geprogrammeerd en afgesteld dankzij onze service van telefonische begeleiding tijdens eerste afstelling. De For-Max motor wordt compleet geleverd met een 2,5 meter lange witte stroomkabel.

De Era Mat MA (For-Max)motor wordt snel geleverd met een duidelijke handleiding.