Rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen

 

Op zoek naar elektrische rolgordijnen? Kijk dan hier voor een enorm assortiment met verschillende doeken, maar ook verschillende motoren. Van draadloos met batterij tot absoluut fluisterstil.

Het assortiment bestaat uit:

TB44 - met Somfy basis motor, bediening met schakelaar en al beschikbaar vanaf €139 incl BTW en verzending Ideaal voor projecten waar met 230 gewerkt moet worden en de prijs belangrijk is en goed al goed genoeg is.

TS44 - Met extra stille Somfy motor, bediening met schakelaar en al beschikbaar vanaf €181 incl BTW en verzending Ideaal voor bediening met een domoticasysteem zoals Niko Home control of Fibaro

Prijzen en online bestellen:

TS44 met semi transparant doek - klik hier

 

TS44R - Met extra stille Somfy motor, bediening met afstandsbediening en app (via Tahoma of Connexoon RTS) en al beschikbaar vanaf €234 incl BTW en verzending

TS44IO - Met extra stille Somfy IO motor met afstandsbediening en terugkoppeling, zodat je kunt zien of je rolgordijn geopend, gesloten of in een tussenstand staat (via Tahoma en Connexoon IO)

 

Speciale uitvoeringen - extra brede elektrische rolgordijnen:

Heb je brede ramen (en dan bedoelen we meer dan 300 cm breed), dan kunnen we daar ook rolgordijnen voor leveren.

De maximale breedte is 430 cm doek breedte.

We gebruiken voor deze rolgordijnen een Somfy Sonesse motor, die zowel in WT (voor domotica) als RTS (met afstandsbediening) uitvoering kan worden geleverd.

 

 

Doeken

Alle elektrische rolgordijnen kunnen voorzien worden van de volgende doeken:

  • Transparant - laat veel licht door / filtert licht voornamelijk
  • Semi-transparant - laat wel licht door, maar is niet doorzichtig. Geeft veel meer privacy.
  • Verduisterend - laat helemaal geen licht door.