Elektrische Rollos und Jalousien

Elektrische raamdecoratie online kopen

Bij Tromm ben je aan het juiste adres om al je elektrische raamdecoratie, zoals elektrische rolgordijnen, raamdecoraties kits, elektrische gordijnrails en motoren voor rolgordijnen online te kopen. In een notendop: alles wat je zoekt op het gebied van het automatiseren van raamdecoratie.

Voordelen van elektrische raamdecoratie

De voordelen van het motoriseren van je raamdecoratie zijn groot. De elektrische oplossing is een veilige keuze voor kinderen en huisdieren doordat je niet te maken hebt met koorden of draaistangen. Je raamdecoratie blijft langer mooi, doordat je deze niet handmatig hoeft te bedienen. Met één druk op de knop kun je de raamdecoratie afstellen, wat een ideale oplossing is voor moeilijk bereikbare plaatsing van rolgordijnen zoals bij hoge ramen, zware rolgordijnen of dakraam decoratie.  Via sensoren automatiseert je raamdecoratie zodat je huis, ook als niet thuis bent, ook bewoond lijkt.

Soorten elektrische raamdecoratie

Er zijn vele verschillende soorten besturingsopties waaruit je kunt kiezen: met een afstandsbediening, wandschakelaars, timers of sensoren.

Als je kiest voor de optie sensoren kun je de keuze maken om deze door middel van een app te besturen. Waar je ook bent, met een klik op de knop in de app op je smartphone, tablet, pc of laptop kun je de elektrische raamdecoratie bedienen. Wij bieden zowel RTS als IO sensoren aan.

De installatie en het gebruik van het systeem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Naar wens kun je elektrische apparatuur toevoegen of verwijderen van het systeem. De tijdscenario's zijn een makkelijke en fijne manier, om privacy te creëren, ook als je niet thuis bent.

Gaat je voorkeur uit naar een wandschakelaar? Dat is geen probleem bij Tromm. Met een van onze wandschakelaars kunt je de elektrische raamdecoratie moeiteloos bedienen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je de afstandsbediening kwijt raakt. Op deze pagina vind je een overzicht van ons aanbod van diverse opties voor de elektrisering van je raamdecoratie en wij staan voor je klaar om samen met jou de juiste keuze te maken.

Artikel 1-24 von 38
Raster Liste
Sortieren nach