Somfy garagedeur motoren

Wij bieden je een groot assortiment aan van Somfy garagedeur motoren: kanteldeuren, sectionaaldeuren, openslaande deuren of roldeuren.

Voor elke deur is er uiteraard een andere motor nodig en voor elke wens is ook weer een verschillende motor beschikbaar.

Het Somfy systeem is de perfecte oplossing om je garagedeur automatisch soepel te openen en sluiten met een klik in de Somfy app op uw Smartphone of tablet. Maakt je liever geen gebruik van een app of Smartphone? Dit is geen probleem. De Somfy producten zijn ook leverbaar met een afstandsbediening, die je in je auto kunt laten liggen. Zonder dat je de auto hoeft te verlaten kun je de garagedeur bedienen. Door de obstakeldetectie in het sensorsysteem, stopt de motor automatisch zodra de sensoren een object of persoon signaleert in de deuropening. Dit maakt het systeem extra veilig voor zowel je gezinsleden als je bezittingen. Ons aanbod van garagedeur motoren van Somfy kun je op eenvoudige wijze installeren. Tromm snapt dat er veel aanbod is van verschillende soorten garagedeur motoren en dat daarom de keuze lastig kan zijn. Daarom staat een van onze deskundige medewerkers graag voor je klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn om de juiste keuze te maken bij het aanschaffen van een garagedeur motor.

Het Somfy systeem werkt met speciale hoogsensitieve sensoren, die u simpel kunt instellen en kunt koppelen met uw Smartphone of tablet. Door middel van deze Somfy sensoren kunt u de garagedeur besturen en heeft u ook de mogelijkheid om meerdere elektrische producten in uw huishouden te koppelen met elkaar. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn in ons aanbod van Somfy stekkers en sensoren.Hierdoor kunt u met uw Smartphone of tablet al uw rolluiken, garagedeuren en verlichting bedienen. Indien er een stroomstoring is of het internet niet werkt, zijn de Somfy motoren ook handmatig te bedienen.

Ons gehele aanbod van garagedeur motoren wordt snel geleverd met een duidelijke handleiding. Op deze pagina vindt u een overzicht van ons Somfy garagedeur motoren assortiment.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken