...
Kopers-bescherming
Uitstekend
4.79/5.00

Motoren voor garagedeuren

Op deze pagina vind je alle motoren voor garagedeuren en sectionaalpoorten.

Als je ervoor kiest om je garagedeur te automatiseren door middel van een motor hoef je nooit meer uit je auto te stappen om de garagedeur te openen of te sluiten. Gebruik gewoon de afstandsbediening of je Smartphone voor een snelle en soepele en makkelijke oplossing.

Een garagedeur motor uit ons assortiment is een slimme en mooie innovatie toevoeging aan je leven en huishouden. Met gemak voeg je een afstandsbediening of een app toe zodat je ook je rolluiken of verlichting samen kunt voegen om deze op dezelfde wijze te besturen vanaf een besturingssysteem naar keuze.

Voor de Somfy motoren zijn er 2 soorten kwaliteiten:

Pro kwaliteit:

Dit zijn de modellen van de Dexxo serie, dus de Dexxo pro IO en RTS modellen. Deze motoren zijn van de beste kwaliteit. En je moet de rails (die uit 1 stuk zijn) apart bestellen.

Bouwmarkt kwaliteit:

Dit zijn de GDK modellen. Deze motoren hebben een scherpe prijs / kwaliteitsverhouding en komen zelfs compleet met de rail (die in delen geleverd wordt).

Er zijn verschillende garagedeuren mogelijk, zoals een kanteldeur of sectionaalpoorten. Deze kunnen naar binnen en naar buiten openen. Voor beide soorten deuren zijn verschillende soorten garagedeur motoren nodig. Indien je voor een kanteldeur hebt gekozen zal de ketting- of riemaandrijving met het plafond van uw garage verbonden worden om deze zo aan te sturen.  

Ons assortiment van garagedeur motoren kunt u op simpele wijze installeren. Wij van Tromm snappen dat er veel aanbod is van verschillende soorten motoren en dat daarom de keuze lastig kan zijn. Daarom staan wij graag altijd voor je klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn om de juiste keuze te maken. De keuze van een garagedeur is net zo van belang als de keuze voor uw huisdeur, denk hierbij aan veiligheid en hoe inbraakgevoelig de garagedeur is.

Ons gehele aanbod van garagedeur motoren wordt snel geleverd met een duidelijke handleiding. Op deze pagina vindt je een overzicht van ons complete assortiment.

Geen passende producten gevonden.
You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken