...
Kopers-bescherming
Uitstekend
4.8/5.00

Sunilus

De Sunilus IO motor is een zeer geschikte motor voor screens. Ook deze motor is uitgerust met een geïntegreerde io-homecontrol ontvanger (in combinatie met Animeo IP/ IO).

De afstelling is identiek aan de Altus RTS motor, die ook bij Tromm verkrijgbaar is. Hij is zeer simpel in het gebruik met betrekking tot het installeren en hanteren van de bijbehorende afstandsbediening. De afstelling van dit type motor is via 2 vaste eindpunten.

Bij het IO systeem is een 2-weg communicatie mogelijk, wat niet mogelijk is bij een RTS systeem. Dit houdt in dat er een terugkoppeling is. je stuurt een signaal van A naar B maar kan ook een signaal van B naar A ontvangen of opvragen. Denk hierbij aan een tijdklok, waardoor je niet handmatig de motoren hoeft te bedienen. Ook wanneer je niet thuis bent kunnen de gekoppelde motoren bediend worden op de door jouw gewenste tijd. Dit IO systeem is ook perfect te verbinden met het TaHoma syteem, waarmee je alle elektrische voorzieningen in huis kunt bedienen op afstand via Smartphone, tablet, PC of laptop.

Tromm biedt je 5 jaar garantie op de alle Sunilus IO motoren. Daarbij bieden wij ook onze unieke garantie aan, waarbij je in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle Sunilus IO motoren worden gratis en met een duidelijke handleiding bezorgd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Search engine powered by ElasticSuite
You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken