...
Kopers-bescherming
Uitstekend
5/5.00
Bezig met laden...

LT 60 CSI

De LT 60 CSI Somfy is een door schakelaar bediende, sterke buismotor speciaal voor assen vanaf 63 mm binnendiameter. Er zijn vele voordelen van dit type motor. Bij stroomuitval of noodgevallen kunt je de motor ook handmatig bedienen door middel van een zwengel. De zwengel die bij dit type motor past is los bij Tromm te bestellen.

De LT 60 CSI Somfy is gemaakt volgens het Hipro concept en heeft de voordelen dat de motor zeer eenvoudige bekabeling nodig heeft door 2 mogelijke uitgangen van de kabel. Dit is axiaal en radiaal. De LT 60 CSI Somfy motor wordt compleet geleverd met een 3 meter lange witte 4-aderig (VVF) kabel. De buismotor heeft een capaciteit van 230 V/50 Hz.

De LT 60 CSI motor is zeer eenvoudig in het gebruik met betrekking tot het installeren door middel van toegankelijke druktoetsen voor een snelle en precieze afstelling. Ook biedt dit type motor meer comfort door zijn lage geluidsniveau en de mogelijkheid tot een reeks van verschillende functies zoals tijdssturing. Er zijn 6 verschillende soorten montagemogelijkheden beschikbaar van de motorkop. De motor is binnen enkele minuten geprogrammeerd en afgesteld dankzij onze service van telefonische begeleiding tijdens eerste afstelling.

Tromm biedt je 5 jaar garantie op de alle LT 60 CSI motoren. Daarbij bieden wij ook onze unieke garantie aan, waarbij je in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle LT 60 CSI motoren worden gratis en met een duidelijke handleiding bezorgd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Search engine powered by ElasticSuite
You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken