Free Max (Era Fit M)

De Nice Free-max buismotor is een motor met ingebouwde ontvanger. Hierdoor kun je de motor draadloos aansturen met een afstandsbediening of tijdsschakelaar.

De Free-max is een buismotor voor rolluiken en screens en komt standaard met een stoomkabel van 2,5 meter. De motor is eenvoudige te programmeren op afstand vanaf zender in 4 modi: automatisch, semi-automatisch en handmatig en heeft de mogelijkheid tot voorprogrammering van de eindaanslag in de fabriek in de assemblagefase. Op deze manier is de installatie ter plekke uiterst eenvoudig, het is voldoende om op een toets te drukken om de eerste manoeuvre te starten. Gemakkelijke opslag in het geheugen van de zenders, zonder aansluiting op of toegang tot de motor.

Mogelijkheid tot aansluiting via radio van de sensoren Nemo en Volo S-Radio.

Betrouwbaar en precies. De encodertechnologie garandeert nauwkeurigheid tot op de millimeter, een betrouwbare werking, handhaving, ook na lange tijd, van de ingestelde waarden, altijd optimale en constante kracht op het luik. De automatische regeling van de spanning van het doek met encoder voorkomt lelijke uitzakkingen en garandeert de perfecte sluiting van de kast.

Tromm biedt je 5 jaar garantie op de alle Nice Free Max (Era Fit M) motoren. Daarbij bieden wij ook onze unieke garantie aan, waarbij je in de garantieperiode binnen 48 uur een vervangende motor thuis geleverd krijgt bij een defect (door fabrieksfout). Alle Nice Free Max (Era Fit M) motoren worden gratis en met met een duidelijke handleiding bezorgd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren