Draadloze screens op zonne-energie

Draadloze screens op zonne-energie

Draadloze screens op zonne-energie zijn voorzien van een zonnepaneel dat een ingebouwde batterij oplaadt. Deze batterij zorgt voor stroom voor de motor.

Een groot voordeel van dit screen is dat je geen 220 V hoeft aan te sluiten. Dus je hoeft niet door muren te boren om kabels te trekken. Vastschroeven van de screen aan de muur of op het kozijn is voldoende.

Download hier onze speciale brochure: Brochure Tromm Screens op zonne-energie

 

Screens op zonne-energie hebben enorm veel voordelen:

  • Je hoeft geen stroom meer te brengen tot aan het raam. Dit betekent dat je op elk raam een screen kan plaatsen, zonder door de muren te boren of sleuven te slijpen voor de stroomkabels.

  • De batterij wordt vol geleverd en na installatie zorgt licht ervoor dat de batterij weer wordt opgeladen. Je hebt dus geen stroomkosten voor het gebruik van de screens.

  • Werkt ook op plaatsen die niet direct in de zon zitten. Het paneel heeft namelijk alleen al aan licht voldoende. Dus ook op plaatsen waar niet direct de zon staat, kunnen de screens perfect werken.

  • Grote autonomie – werkt dus lang, ook al is er niet veel licht. Door de grote capaciteit van de batterij kun je tot wel 30 dagen vooruit zonder opladen. Dus geen zorgen in de winter of op donkere dagen.

  • Bespaar kosten en tijd door de snelle installatie. Want je hoeft alleen maar de screen in elkaar te zetten (zijn 3 delen) en met een paar schroefjes vast te zetten in of op het kozijn.

De gaten in de geleider zijn al voorgeboord, dus dat hoef je ook niet meer te doen (en je dekt ze gewoon na montage af voor een mooie, cleane look).

Klik hier voor meer informatie over de screens op zonne-energie.

Voor een op maat gemaakte offerte kunt je contact opnemen met Lousanne via email: lousanne@tromm.com

Test tekst voor solar screen categorie pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken