4.78

Altus 40 RTS 3/30

(0 reviews)

De Altus 3/30 is een hele snelle motor. Door de 30 omwentelingen per minuut, draait 'ie 2x zo snel als de rest van de Altus familie. Met 3 Nm trekkracht kun je 'm toepassen in rolluiken met een maximaal gewicht van 15 kg. Da's dus maximaal zo'n 3 vierkante meter voor PVC en geïsoleerde aluminium rolluiken.

Je kan kiezen uit een standaardmotor of een voorgeprogrammeerde motor. Het voordeel van een voorgeprogrammeerde motor is dat je zeker weet dat de motor werkt en alleen de eindpunten hoeft af te stellen. Klik hier voor meer informatie.  Kosten zijn €9,95 per motor en vanaf 6 motoren is dit gratis. Mail ons dan voor een offerte. Klik hieronder wanneer je een voorgeprogrammeerde motor wilt.

Aanpasbare opties:

Bezorgdatum berekenen...
Kom je er niet uit?
Ma-vr van 9.00 tot 16.00
Neem contact met ons op
Browse to
Details

De Altus 40 RTS is de enige motor met draadloze bediening in de motor geïntegreerd voor smalle assen.

Hierdoor heeft 'ie niet de functies van de Oximo, zoals obstakeldetectie en bescherming tegen vastvriezen (dat paste er niet meer in), maar je hebt wel een pak voordelen van de bediening via RTS.

Zo kun je een tussenpositie instellen, die je via de "My" toets op kan roepen.

Maar je kunt ook gaan voor een volledige automatisering via het Tahoma systeem.

Vind je een volledige automatisering nog wat veel, dan kun je kiezen uit een reeks van bedieningen waarmee je het grootste gedeelte van je wensen al kunt realiseren.

Zo zijn er tijdssturingen voor een automatische opening en sluiting van het rolluik op tijd.

Maar je kunt ook je rolluik sluiten als de zon te fel wordt of het te warm wordt in de kamer. Daar gebruik je de RTS sensoren voor.

Heb je meerdere rolluiken, dan gebruik je gewoon een meerkanaalszender. Hiermee kun je een rolluik individueel besturen, maar ook een groepskanaal maken, waardoor met 1 druk op de knop alles opent of sluit.

Meer informatie
Aantal omwenteling per minuut 30
Artikelnummer
TROMM-144
Lengte motorkabel 5
Nm 3
Reviews
Product Attachment
Icon label Soort Grootte Downloads
pdf Handleiding Somfy Altus 50 RTS pdf 189.8 KB Downloads
pdf Korte montagehandleiding Somfy Altus 50 RTS pdf 271.7 KB Downloads
Kom je er niet uit?
Ma-vr van 9.00 tot 16.00
Neem contact met ons op